Om mig

SE*Coconut Dream's

En liten ragdolluppfödning i hemmiljö

Om mig

 

Jag bor tillsammans med min familj som består av min sambo Robin, vår dotter Olivia och i nuläget två katter. Vi bor i ett litet samhälle som heter Reftele och ligger i Gislaveds kommun.

 

Jag är uppvuxen med djur omkring mig, så djur ligger mig varmt om hjärtat. Mitt kattintresse kom efter att jag fick ta hand om en hittekatt. Denna magra lilla kisse döpte jag till Smirr. Jag fick ha denna goa katt i drygt ett år och därefter lämnade hon mig tyvärr eftersom att hon blev påkörd. Det blev tomt hemma, ingen liten kisse som kom springande när vi kom hem.

 

Nu var mitt kattintresse väckt. När jag blev erbjuden att bli fodervärd till en Helig birma

tvekade jag inte utan tackade ja, detta blev starten för mitt intresse för raskatter. Efter ett par år insåg jag att fodervärdsrollen inte fungerade tillfredsställande för mig. Jag började att gå på utställningar och lyssna på olika domare för att få information om olika kattraser. Detta för att se vilken kattras som skulle passa mig bäst, min favorit blev så klart Ragdollen.

 

Jag letade länge efter en uppfödare som passade mig då jag var ute efter en katt som jag kunde ställa ut och avla på. Jag kontaktade ragdollklubben och fick tipset att kontakta en uppfödare som kunde passa det jag sökte efter. Till slut kom vår lilla S*Creamy blueeye Yulia Yosephine till oss och jag började själv ställa ut henne och tycker att det bara blir roligare och roligare. Att träffa andra människor med samma intresse är tillfredsställande för mig. Detta har lett till att jag nu vill ta nästa steg och starta uppfödning av Ragdolls.

 

 

 

 

 

 

Här är lilla Smirr som är orsaken till mitt begynnande kattintresse.